lalalala

idag e de dumpar dagen :)


varför??

varför frågar folk saker om dom inte ens vill höra svaret???
en bra fråga va??





kommer ja ens ihåg hur de känns att älska någon?? ibland känns de inte som de men ändå har ja en stor saknad i mitt hjärta:S
vet inte va ja ska mig till snart:S

ohh

 

sen i måndags har jag läst tre böcker riktigt jävla skönt när jag läser en bok blir ja helt inne ja skiter i minna besvär eller jämnför dom med boken helt enkelt. och böckkerna hjälper mig ibland att inse saningen i vissa grejer..


idag fick ja mig en tanke ställare jag är orolig för att ja e singel och frågar mig själv hundra gånger om att kommer ja förbli singel senste tiden har de varit dött inte en ända glimt från ett förhållande.. men idag fick ja dok min tankeställare att de e fan skön ja e 20 år singel ja har mitt brustna hjärta som ja själv fixade men ja e trots allt 20 de finns folk som är över 24 och inte ens haft ett förhållande.. fattar inte varför man går runt och tänker på kärlek så mycket som vi kvinnor gör varför är de så stor del av vårat liv??? okej visst de skulle va skönt att ha någon som håller om en på kvällarna och förstår en och nångon man älskar och blir älskad tbx men de fan inte värt att gå att älta att man inte har de!!! så varför gör man de???



men en sak killar vi tjejer har något ni inte har :) tuttar!!!
mohaha



på lördag ska ja jobba i cafetrian och de ryktas om att de e bajen match utan för då oxå så fullt ös!! oh juste ja bajen match hoppas dom förlorar så man kan garva lite.. när ja fick veta att ja jobba planera ja att de va länge sen ja hade aik tröjan när ja jobbade och tänkte lördag har ja tvättat den och kan ha den men sen fick ja veta bajen match nja kanske inte, sist de va de va de slagsmål utanför cafeterian så nja skippar nog de :) något snyggt uringat får de bli för även om de e bajare kanske någon e snygg?? :) haha *not* de blir något spontant som vanligt när ja kliver upp för sängen:)

shit nu har ja skrivit massor yeah rensa huvudet är alltid bra allt bra flyter ut från mig:)


well im a lot like you

en sång ja skulle sjunga för dig om du kom till mig!!:)


va tvungen att ändra om lite i texten men skriven 8/2

säger bara 2 år.....
give me a call!!!


märkt att när ja inte skrivit på ett tag så är de inte många som läser inte för de är de vanligt vis heller mitt rekord va 11 personer på en dag och min på den vecka va typ 6.. men nu är de 1 eller ingen alls sjukt.. kanske borde skriva lite oftare:)

men i helgen va ja i göteborg så då va de inge tal om att skriva i bloggen utforska gbg och umgås med min fantastiska vän L va allt ja gjorde.. L är faktiskt en vän som förstår mig speciellt med det första ja skrev 2 år.. hon kan ibland ta upp det ämnet och vi snackar om de hon förstår mina känslor.. hon hade ett bra förslag inom de men de är något som ja inte kan styra innan ja kan utföra de..


idag fick ja en bra nyhet äntligen ska ja få hjälp.. ja mår inte alltid bra och nu ska ja få hjälp me de..

 kalkon macka oxå med ost:)

RSS 2.0