lugnt

fy fan nu börja ja känna lungnet igen de som ja behöver. ja behöver inte ha full fart runt om kring mig ja gömmer bara mina problem då... och sen när ja e själv så kommer dom tillbaka som en smäll. ja måste konsentrera på att ta hand om mig bara mig. om ja ska ut me polare lika bra att ja har roligt med vatten:) och igentligen varför e ja uppe nu ja behöver sömn ja har sömn brist och hur ska ja må bättre om ja inte kan sova på kvällarna?? och säga Nej ska ja bli bättre på från och med nu :)

no more drama

nej nu drar ja jag hatar för mycket drama att man står och skriker på någon för de minsta lilla och gör allt till ett bråk att man säger till en person att man inte vill träffa någon som skriker e de skit snack.. nej bullshit!!
behöver inte sånna i mitt liv!!

jag smiter när ja tycker saker är för jobbiga de är de nu och jag mår inge bra så folk som e koko i huvudet bye bye..

nu känner ja mig så här onödigt ensam varför finns du inte vid min sida och skyddar mig mot idioter..
endast en har kommit mig riktigt nära men den finns inte längre...


de gör ont

det gör ont när en vän inte längre vill se en i ögonen
när han inte ens vill veta vem ja e, för att ja har gjort bort mig
har nog aldrig svikit en vän förut men killar har ja svikit många gånger men nu har
 ja svikit någon som både va vän och kille..
och de e värre när man vet att han mår dåligt man vill stötta man vill finnas där men de går ju inte så jävla bra när han inte ens vill prata med mig..

i helgen körde ja en alkohol fri helg satt och drack vatten när dom andra drack..
ja bara sjöng och drack vatten och för de fanns det en anledning ja har mått piss den senaste tiden ja
har svikit en polare och blivit helt konstig i huvudet när man går hem och bara vill ta livet av mig när man går hem packad då e de något som ska ändras.. och då körde ja alkohål fri helg de va jävligt kul föruton i lördags när en kvinnomisshandlare/kvinnoförnedrare kom och satte sig vid mitt bord och då började ja bli förbannade när ja såg hur han behandla mina vänner.. och sen när han slog så på min hand så min så hela jävla handen domna bort blev ja fanvansinnig ville bara ta cider flaskan och slå sönder honom men efter som de e mitt favorit hak så vart ja fly förbannad efter som om ja skulle göra de så skulle ja bli bortad där ifrån visste inte hur fan ja ska göra slå en peng mellan två personer och tog min jacka kasta mig där ifrån och sprang så fort ja bara kunde.. min syster sprang efter och efter en liten stund gick vi tillbaka för att prata med mina vänner men dom hade gåt och kvar va han och hans vänner en av hans vän hade slagit till han och blivit ut kastad och efter som ja inte kunde gå in igen va ja kvar ute och prata med han vi både va as arga för hur han behanlar tjejer och straxt efter kom han min syster sliter tag i mig och så att vi kommer bort där ifrån ja fick syn på en flaska tar upp den men syrran säger nej och stoppar mig men får hålla i flaskan ifall att han kommer nära så fick ja smälla till men kom han nära nej.. blir så jävla arg ja ville fan slå sönder han ja gick i 2 dagar med ett lillfinger som blev lite cp efter smällen..
men fan oxå varför får man inte smälla tbx???

men på onsdag ska ja på kryssning vet ej riktigt vilka som ska med för kan bli några som hoppar av..
men då jävlar ska ja ha kul och då ska ja  dricka för de hjälper inte att va nykter när folk e idioter..
men kul kul kul ska ja ha förhoppningsvis kuk oxå ;) haha skoja*

nej man kasnke ska sova så man glömmer hur värdelöst saker igentligen är.. puss hej

ja vill bara mysa

fan va ja saknar att bara mysa ligga titta på en film och prata lite puss och kramar kanske oxå..
de va länge sen och känner att de skulle va på tiden snart att få mysa utan att ha sex..

igår mådde ja verkligen piss de va länge sen sist ja fick sån ångest och tappa kontrollen som ja gjorde igår..

nästa onsdag e de kryssning som gäller fan va kul :)


:(

fy fan för ångest!!!

idag lyckades ja med en låt på kareoken..
den kommer här..

it allready ben to long..

nej nu orkar ja inte mer....

Älskar er alla som finns i mitt liv!!!

misstag

varför gör ja alltid misstag när de gäller kärlek??

först e ja otrogen mot den första pojken jag hade och fick ångra det bittert..

andra ja va ska man säga ja gör slut men fattar inte hur mycket ja igentligen älskat honom..

och sen dom hundra gångerna ja börjar bli intresserad men låter dom bara gå förbi..

ett sånt exempelt e en kille ja inntresserad av men kan inte berätta de ist gör ja honom arg och han vill inte se mig igen jippi..

jag förstör bara mitt egna hjärta, I suck!!


fy fan nu har ja levt livet

förut sa ja lev livet men har aldrig riktigt gjort de förens nu.. men jävlar va kul ja festar och ja har saker på gång hela tiden.. ja bryr mig inte om någon säger att ja festar mycket för jag har så jävla kul..
och ja e singel så de funkar ju hade säkert varit en skillnad om ja haft en pojkvän speciellt efter som killar kan klaga på att man festar ofta för man festar en gång eller varanan vecka när man precis fyllt 18.. men ja e en party tjej lite så där tror ja fast inte den snobbiga party bruden, klär mig inte som en bratz varje gång ja festar liksom ;) ibland bryr ja mig ens inte va ja har på mig..
nu kanske de blir kryssning med min älskling och hennes flört nästa ons ja hoppas på de och längtar:)


pratar varje dag med min älskling nu och de e så jävla skönt älskar att prata i telefon.. att man vet att någon kommer ringa. med exen pratade man varje dag och när de tar slut så känner man sig ju jävligt ensam..

men idag fick ja veta en sak som fick mig att vilja hamna i fängelse men pollarn sa nej efter som dee gäller henne så får ja lyssna fast ja hotat den personen som gjort henne illa förut när han gjorde illa henne lite lätt på fyllan att om han gör de en gång till kommer ja slå sönder honom och ja jag lovade honom de men får inte hålla de för innan polarn berätta va som hänt fick hon mig att lova att inte göra något... så vilket löfte ska ja bryta?? hennes eller hans?? blir nog hennes<3


hmm men en sak är att säga blir nog singel ett lång tag känner mig jävligt kräsen:O


kompisar <3

älskar mina underbara kompiar dom finns faktiskt för mig och visar sin kärlek till lilla mig. men i bland önskar man att den kärlek skulle räcka men de gör den ju inte.

vet inte riktigt va ska skriva har en grej ja vill skriva men vet inte om de e riktigt bra..

usch nu luktar mina fingrar korv jobba förlänge på ishallen ikväll, hade öppet lite längre idag oxå för att kolla in en snygg häck;) hahah

sjunga<3

fy fan va kul ja har börjat gå på en kareoke bar och sjunger ungerfär en gång iveckan och det är en jävligt bra grej jag blir glad av de även fast jag vet att jag sjunger som en kroka men de roliga e att folk kommer och säger att ja sjunger bra:P haha what???
men jag vet att om ja över kan ja iaf göra så att folk inte får ont i öronen :)
ja e lycklig när ja får sjunga så ta inte de ifrån mig :)
och jag skiter om någon tycker att ja sjunger som en kråka, ni får tycka att jag är sämst om ni vill :)

men en sak e ja olycklig med fast ja vet att jag inte kommer bli lycklig med det igen de e kärleken känner mig jävligt ensam just nu och vet att jag kommer få gör de ett bra tag frammåt!!!!!

idag fyller min älskade bror år och han is the super man även fast han kan va lite elak ibland men de kan alla om någon går på ens nerver. men älskar han jävligt mycket är glad att han e min bror.. och kommer ihåg att nu e de fyra år sen de hände en speciell sak i mitt liv:)

så trött

fan orkar inte må piss längre varför kommer inte dom ljusa tiderna snart jag orkar inte kämpa hela jävla tiden..
orkar inte begrava mina egna känslor och göra saker så man döljer dom..

ja 2011 börjar väl bra eller?? 80 kr e allt ja äger i pengar vis och bara en vän har ringt detta år..

är faktiskt jävligt trött på att ställa mig upp för vänner  oxå får typ aldrig något tbx..


gott nytt öl :)

de va länge sen ja skrev nu och ja märker oxå att när ja inte skrivit på ett tag så får jag mindre läser.. kanske lite logiskt..

senaste tiden har jag fullt upp jobbat extra eller varit med vänner och festat.. varje liten tid har varit planerad typ har haft fullt upp, men nu inget att göra idag eller imorgon ja kan ta det lungt bara rensa lite lådor i mitt rum kanske och måla naglar m.m bara hemma soft grejer..

ja har känt mitt ensamma hjärta ganska mycket den senaste tiden den har ekat tomt men ändå känt att gammlat spår finns som små glas bitar som ligger och skaver ibland.. men känner ändå inte att ja behöver någon som fyller upp de känt att de e bättre tomt speciellt när man ser par bråka och sett någon gråta för rädslan av att bli ensam ja e redan ensam och ja lever de jävligt bra.. ja får iaf den stimulansen ja behöver och har många vänner som säger att dom älskar mig och det betyder mycket för mig..

där i emot har känns de som ja förlorat en vän och att hon har bytt ut mig mot en gammal vän som jag har. och de känns lite som hennes nya pojkvän kommer imellan oxå. igentligen borde ja säga som ja tycker till henne hur ja känner att våran vänskap bara försvinner genom sanden och ja känner mig utbytt.. men att säga till henne va ja tycker e oftas bara onödigt hon blir bara sur.. även fast hon vettat läge att ja säger va ja tycker men märkt att med henne kan man inte de man får hålla käften ist för det verkar hon mer tycka om..
men att få skriva de ja känner om det här nu känns skönt nu har ja fått ut de och om hon läser och blir sur skiter ja i på något sätt måste ja få ut de :)

men har oxå fått nya underbara vänner vi sjunger mycket kareoke  as kul då får ja massa endorfiner i huvudet.
och känslor ramlar ut och in och far omkring :)

nu ska ja lägga ut den låten ja sjunger mest av :)

måste dock öva mer på att sjunga så ja sjunger mer från magen och får ut min röst :)
sjunger ej så bra heller men de e meningen att  man ska ha kul och få ut sitt bästa iaf:)


hmm funderar på att skriva mer har haft så mycket i hjärnan men kommer inte på något just nu så skriver nog mera sen:)

RSS 2.0