snygga underkläder:)

Jag är med och tävlar om produkter för 1000:- från stuffy.se . De säljer snygga korsetter, bustiers, clubwear, stay-ups, klänningar, toppar etc. till grymt bra priser, dessutom levererar de fort! Titta gärna in på deras sida www.stuffy.se där du också ser hur DU gör för att vara med och tävla.

www.stuffy.se en bra sida gå in..

oj första gången ja skriver något om kläder tror ja:)

p.s min önske juldräkt finns där ;) d.s

true

ingen kan hör mitt hjärta skrika!!

och ingen kommer stoppa mig för att rädda moder svea om ja kommer behöva..
kommer göra allt för sverige även om de kan bli min död finns folk som inte respekterar sverige och inte bryr sig om de här landet.. dom finns i sverige dom har kommit med i invandringen, invandringen i säg är nog inte så farlig finns bra människor som kommit in i sverige men har också tagit med sig självmords bombare som vi kanske såg i lördags.. vi behöver skydda hos själva och det här landet dags för de nu.. även om du är ljus eller mörk och känner du att du vill ha kvar sverige de e snart dags att ställa dig upp vet inte om du behöver de snart eller om några år men va berädd..
sverige ska vara ett tryggt land!!

ja kan säga kärlek va e de utan en familj att älska.. älskar min familj otroligt mycket :)

matt svart

jiho nu blire att åka till matt svart igen:)
as kul :D
men ja kanske inte få se om verkligen sebbe fixar de han ska till varje pris få dit mig till min älskade tessi men frågan e om han hittar någon som kan hämta mig..


men en sak är säker

mina ögon kan glittra
mina läppar kan le
men mitt hjärta kommer ingen mer att se:)

bajs

hmm imorgon ska ja fira min älskade kompis som blev 20 år i söndags så nu är det typ 20 år sen vi träffades för första gången.. att fira en kompis man haft sen födsel är jävligt viktigt hade igentligen inga pengar men fick låna av mamma.. tur att man har en underbar mamma som hjälper en så man kan fira sin barndomskompis<3

idag fick ja en syn i huvudet oxå att någon ja förlorat som vän kommer tillbaka så får se om se händer.ja vet att mycket ja ser i huvudet eller ja mina syner oftas blir sanna, men nu hoppas ja ocå på att den blir sann..

nej nu håller ja på somna god natt

min bror<3

ja har en bror som betyder mycket för mig.. han har gett mig ett tak överhuvudet och funnits för mig när tider varit jobbiga, han va den första att se att mina sår inte hade läkt när de gällde en person.. han skyddar mig från allt ont och om han kunde hade han nog sett till att killen som satte ärr i mitt psycke fick ångra sig totalt och om han kunde skulle han nog vrida tillbaka klockan åt mig så ja kunde slippa den jobbiga tiden i mitt liv..
utan min bror skulle ja nog inte stå på mina ben idag..
han och hans barn har gett mig ett hopp i livet!!
ja älskar min bror ganska jätte mycket:)

snart är de jul och ja har inte ens råd att köpa cigg till mig själv :( snälla kan inte någon komma och säga att ja vunnit på lotto eller nått:P så ja kan köpa julklappar:)

vem kan ungå att le när ja dansar?? ingen för min dans e så knasig :)

bortskämda ungdommar

ung och bort skämd har väl dom flesta sett och det finns många ungdommar som tror att fest och utseende är allt..
men tänk om dom hade haft min uppväxt där man får kämpa för livet kämpa för att andra inte ska trampa på tårna.
där ja som 16 åring börja jobba men idag är arbetslös, där ja får kämpa för att kunna köpa egna grejer där en tröja på 300 kr gör mig fattig jag får samla i hop mynt för att köpa cigg. och än idag får ja kämpa för mina rättigheter och ofta slåss om de är den ända utvägen...

i dom rikas ögon är jag the trasch och i mina ögon är dom äckliga små f*ttor. kommer aldrig ändra min inställning på de även om jag ägde miljoner kommer aldrig köpa en tröja för 1500..
och en person kan va hur snygg som helst men har man för bra självfötronde och tror att man är bättre för att man e snygg och rik så sjunker personen snygghet i mina ögon och är lika ful som uteliggarn på gatan..


och om vi snackar om min kamp kan ja medela er att jag har ett spöke som följer mig varje steg, idag fick ja höra det av någon som är kunnig på det.. och det är jävligt svårt att skaka av mig spöket den är jävligt envis och vill inte släppa mig!! men ja dom flesta av er kommer nog bara skratta när ni läser detta det gör ja med faktiskt låter jävligt löjligt men tyvärr de e sant!!

och kärlek nja va fan man gör illa sig i lekar!! vill va kvar i mitt skal och inte släppa in någon..
men ja vill ändå inte somna ensam om nätterna och jag vill ha någon som tar mig med strom som tar sönder mitt hårda skal.. men va i helvete rör inte mitt skal de är redan förföljt av spöken :P

och nu jävlar nu gäller de nu börjar fucking jul tiderna igen.. så snälla skjut mig nu eller kanske sen..

RSS 2.0